Historie Van Erp Bijoux en Kado - Van Erp Bijoux en Kado

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Historie Van Erp Bijoux en Kado


Van Erp Bijoux en Kado

 
Van Erp Bijoux en Kado is in 2008 ontstaan uit de hobby in het maken van sieraden.
Na een groot aantal sieraden gemaakt te hebben ontstond er voornamelijk vanuit vrienden en bekenden, steeds meer vraag naar de gemaakte sieraden.
Steeds vaker kwam het voor dat ook onbekenden de weg naar ons wisten te vinden voor een passend sieraad. Hiermee was het begin gemaakt .                                                                    

In de loop der jaren is Van Erp Bijoux en Kado volledig geprofessionaliseerd.
Van Erp Bijoux en Kado organiseerde niet alleen workshops sieraden maken voor volwassenen, maar ook voor een workshop sieraden maken tijdens een kinderfeestje behoort tot onze mogelijkheden.
Ook werden er regelmatig sieraden- en kado-party's georganiseerd en waren we regelmatig op een jaarmarkt, of braderie te vinden.

De collectie van Van Erp Bijoux en Kado bestond toen enkel uit eigen gemaakte sieraden en een klein assortiment kado-artikelen.

Al snel werd als aanvulling op de handgemaakte sieraden ook een uitgebreide collectie zilveren en stalen sieraden, van juweliers kwaliteit in ons assortiment opgenomen.

In de een korte tijd was het aantal kralen zo uitgebreid dat er een webshop geopend werd: www.kralentopper.nl
Kort na de eerste webshop ging ook de webshop met zilveren en stalen sieraden online. De hoogwaardige sieraden zijn tegen een mooie prijs te koop op: www.zilvertopper.nl

Als aanvulling op de sieraden en kado-artikelen werd in 2011 gestart met het zelf maken van sierzeepjes. Er werd gestart met enkele kleuren, geuren en modellen.
Met de combinatie van kralen, andere materialen en zeepjes kan een totaalpakket worden aangeboden voor het maken van zeepkettingen.
Al snel werden de eerste zeepkettingfeestjes in samenwerking met Pannekoekenhuis De Klomp georganiseerd.
Ook werd er een speciale webshop gebouwd voor de verkoop van de sierzeepjes. www.zeeptopper.nl was een feit.

In 2013 werden de waxmelts voor geurbranders aan het assortiment toegevoegd. De waxmelts worden ook door Van Erp Bijoux geproduceerd

De groei van de productie zeepjes en het toenemende aantal bestellingen vroeg om extra ruimte om de zeepjes te produceren en te verpakken.
In augustus 2014 hebben wij, in samenwerking met atelier Best Unique onze winkel geopend in het voormalige klompenmuseum aan de Broekdijk 12 in Best. 
De winkelruimte is gelegen in Recreatiegebied De Vleut in Best. De ligging recht tegenover Pannekoekenhuis De Klomp en Best Zoo was een perfecte locatie om door te groeien.
In de winkelruimte werd een ware zeepgieterij geïnstalleerd. Tevens was er ruimte voor de verkoop van handgemaakte producten, zoals sierzeepjes, gegraveerde glasproducten,
sieraden en kado-artikelen. Tijdens de openingstijden van de winkel is het vaak mogelijk om een kijkje te nemen in de eigen zeepgieterij waar de sierzeepjes worden gemaakt.

In november 2014 werd besloten om deel te nemen aan de ondernemersvereniging "Gastvrij De Vleut" (www.gastvrijdevleut.nl)

In december was de eerste Kerstallentocht waaraan wij deel konden nemen. De wandeltocht langs meer dan 60 kerststallen kwam langs de Zeepgieterij. Dit was het idee voor het maken van een kerststal geheel gemaakt van zeep.
 
 
Naar boven
Naar Homepagina
Naar Zeeptopper
Naar Kralentopper
Naar Zilvertopper                                                  
Sieradenparty's

direct contact opnemen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu