Kinderfeestjes zeep en sieraden - Van Erp Bijoux en Kado

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kinderfeestjes zeep en sieraden


Van Erp Bijoux en Kado

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kinderfeestjes.Van Erp Bijoux en Kado kan een leuke invulling zijn voor het kinderfeestje van uw kind. 
Voor het verzorgen van kinderfeestjes bieden wij een groot aantal mogelijkheden. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de gemiddelde leeftijd van de jarige en de door hem/haar uitgenodigde vrienden en vriendinnen.


Kinderfeestje sieraden maken bij u thuis.
Beschrijving:
Na het feliciteren van de jarige en het overhandigen van een cadeautje kunnen de kinderen zelf kiezen of zij een armband, sleutelhanger, of ketting willen maken. 
Om leuke sieraden te kunnen maken brengen wij meer dan 150 verschillende kralen mee. Hieruit kunnen de kinderen zélf een keuze maken, zodat iedere deelnemer zeker naar huis gaat met een zelf bedacht en gemaakt sieraad. Het feit dat de kinderen zelf de kralen kunnen kiezen is vaak al een hele happening. Vervolgens kunnen de kinderen zelf, onder deskundige begeleiding het sieraad maken. Tijdens het maken van de sieraden wordt er op een leuke manier uitleg aan de kinderen gegeven en kunnen ze vragen stellen. Als een deelnemer er niet helemaal uit komt, dan wordt deze op een vrolijke manier geholpen.
Nadat alle sieraden klaar zijn wordt er een groepsfoto gemaakt. Deze foto wordt als aandenken direct, ter plaatse afgedrukt op echt fotopapier. Na afloop van de kinderworkshop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
Kinderfeestje zeepketting maken bij u thuis.
Beschrijving:
Nadat de jarige is gefeliciteerd en een cadeautje heeft ontvangen, kunnen de kinderen zelf een zeepketting maken.
Voor het maken van de zeepkettingen brengen wij een groot aantal heerlijk ruikende figuurzeepjes in verschillende kleuren en vormen, kralen en andere materialen mee. Hieruit kunnen de kinderen zélf kiezen. Hierdoor gaat iedere deelnemer met een zelf bedachte en gemaakte zeepketting naar huis. Vooral het kiezen van de zeepjes en andere materialen wordt door de kinderen veelal als erg leuk ervaren. Vervolgens kan iedereen met de uitgezochte zeepjes en kralen een leuke zeepketting maken. Natuurlijk wordt er op een leuke en eenvoudige manier uitleg gegeven en kunnen de kinderen vragen stellen. Als een deelnemer er niet helemaal uit komt dan wordt hij/zij op een leuke manier geholpen. Nadat alle zeepkettingen klaar zijn wordt er een groepsfoto gemaakt. Deze foto wordt als aandenken direct, ter plaatse afgedrukt op echt fotopapier. 
Na afloop van de kinderworkshop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
Kinderarrangement sieraden maken bij Pannekoekenhuis De Klomp.
Beschrijving:
Het kinderfeestje wordt compleet verzorgd bij Pannekoekenhuis De Klomp aan de Broekdijk in Best.
Na het feliciteren van de jarige en het overhandigen van een cadeautje kunnen de kinderen zelf kiezen of zij een armband, ketting, of sleutelhanger willen maken. Hiervoor brengen wij meer dan 150 verschillende kralen mee. Hieruit kunnen de kinderen zelf een keuze maken, zodat iedere deelnemer zeker naar huis gaat met een zelf bedacht en gemaakt sieraad. Het feit dat de kinderen zelf de kralen mogen uitkiezen is vaak al een hele happening. Vervolgens kunnen de kinderen zelf het gewenste sieraad maken. Natuurlijk wordt er op een leuke manier uitleg aan de kinderen gegeven en kunnen de kinderen vragen stellen. Als een deelnemer er niet helemaal uit komt dan wordt deze op een vrolijke manier geholpen. Nadat alle sieraden klaar zijn wordt er een groepsfoto gemaakt. Deze foto wordt als aandenken direct op fotopapier afgedrukt.

Tijdens de workshop krijgen de kinderen iets lekkers en wordt er continue ranja aangevuld. Na de workshop worden de pannenkoeken op tafel gezet en kunnen de deelnemers de pannenkoek versieren met allerlei lekkers en daarna heerlijk opeten. Na afloop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
Tevens is er bij het pannenkoekenhuis een overdekte speelruimte waar de kinderen kunnen spelen als de kinderen klaar zijn met het maken van het sieraad. Het weer is dus zeker geen spelbreker voor een geslaagd kinderfeestje.
Kinderarrangement  zeepketting maken bij Pannekoekenhuis De Klomp.
Beschrijving:
Het kinderfeestje wordt compleet verzorgd bij Pannekoekenhuis De Klomp aan de Broekdijk in Best. Pannekoekenhuis De Klomp ligt recht tegenover Zeepgieterij Zeeptopper.
Na het feliciteren van de jarige en het overhandigen van een cadeautje kunnen de kinderen zelf een paar zeepjes gieten. Deze mogen de kinderen na afloop mee naar huis nemen. Terwijl de zelf gegoten zeepjes drogen kunnen de kinderen een leuke zeepketting maken. Hiervoor brengen wij een groot aantal kralen en zeepjes in verschillende vormen en kleuren mee. Hieruit kunnen de kinderen zelf kiezen, zodat iedere deelnemer met een zelf bedacht en gemaakte zeepketting naar huis gaat. Vooral het kiezen van de kralen en zeepjes is al erg leuk. Vervolgens kunnen de deelnemers van de gemaakte zeepjes en kralen een zeepketting maken. Natuurlijk wordt er op een leuke en eenvoudige manier uitleg gegeven en kunnen de kinderen vragen stellen. Als de deelnemer er niet helemaal uit komt dan wordt deze op een leuke manier geholpen. Nadat alle zeepkettingen klaar zijn wordt er een groepsfoto gemaakt. Deze foto wordt als aandenken direct op fotopapier afgedrukt.

Tijdens de workshop krijgen de kinderen iets lekkers en wordt er continue ranja aangevuld. Na de workshop worden de pannenkoeken op tafel gezet en kunnen de deelnemers de pannenkoek versieren met allerlei lekkers en daarna heerlijk opeten. Na afloop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
Tevens is er bij het pannenkoekenhuis een overdekte speelruimte waar de kinderen kunnen spelen als de kinderen klaar zijn met het maken van de zeepketting. Hierdoor kan het weer het kinderfeestje niet bederven.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en vraag naar deze mogelijkheden.

 
 
Naar boven
Naar Homepagina
Naar Zeeptopper
Naar Kralentopper
Naar Zilvertopper                                                  
Sieradenparty's

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu